Met name de vlaaien met slagroom en de bavaroise-vlaaien mogen gezien worden. Ze blinken uit door smaak, afwerking en zijn royaal gevuld. Hieronder treft u een aantal foto’s aan van onze luxe vlaaien. Er zijn meer dan 30 soorten verkrijgbaar.

Abrikozen speciaal gistdeegbodem gevuld met een dun laagje gele room en een lekkere abrikozenpulp afgewerkt met slagroom, witte chocolade vlokken chocolaatjes en abrikoosjes.
Abrikozen speciaal
Christoffelvlaai lekkere krokante harde wenerbodem gevuld met een dun laagje gele room en kersen, opgespoten met een dikke laag chocolade slagroom afgewerkt met melkchocolade vlokken en poedersuiker.
Christoffelvlaai
Kersen speciaal gistdeegbodem gevuld met een lekkere kersenpulp afgewerkt met slagroom, witte chocolade vlokken chocolaatjes en kersjes.
Kersen speciaal
Victoriavlaai gistdeegbodem gevuld met een klein beetje amandelpudding en een lekkere vulling van appelen met rozijnen en een vleugje kaneel, opgespoten met een dikke laag slagroom, afgewerkt met nootjes en poedersuiker.
Victoriavlaai
Rijstetaart lekkere rijstenvlaai bereid van verse huisgemaakte “rijstenpap”, afgewerkt met slagroom, chocoladevlokken en poedersuiker.
Rijstetaart
Aardbeien bavaroise lekkere krokante harde wenerbodem gevuld met een dikke laag aardbeien-bavarois, afgewerkt met in het midden een laagje aardbeien en rondom een rand gespoten slagroom.
Aardbeien bavarois
Pudding speciaal extra dik gevulde puddingbodem van gistdeeg, gevuld met een dikke laag slagroom, afgewerkt met hazelnootkrokant en poedersuiker, en een rand opgespoten slagroom.
Pudding speciaal
Kersen bavarois gistdeegbodem gevuld met een lekkere kersenvulling, afgewerkt met een laag kersen-bavarois met daarop gespoten slagroom, melkchocolade vlokken, poedersuiker en chocolaatjes met kersjes
Kersen bavarois
Kruisbessen speciaal gistdeegbodem gevuld met een lekkere gebonden kruisbessen afgewerkt met slagroom, gebakken hazelnootschuimbrokken, chocolaatjes en kruisbessen.
Kruisbessen speciaal
Pruimen speciaal gistdeegbodem gevuld met een lekkere pruimenmoes afgewerkt met slagroom, witte chocolade vlokken en chocolaatjes.
Pruimen speciaal
Bosvruchtenbavarois lekkere krokante harde wenerbodem gevuld met een dikke laag bosvruchten-bavarois, afgewerkt met in het midden een laagje bosvruchten en rondom een rand van gespoten slagroom.
Bosvruchtenbavarois
Advocaatvlaai bladerdeegbodem gevuld met een lekkere advocaatbavarois, welke opgespoten wordt met slagroom afgewerkt met heerlijke advocaat, chocolaatjes en druiven.
Advocaatvlaai
Rijsten, kersen en room lekkere rijstevlaai bereid van verse huisgemaakte “rijstepap”, gevuld met slagroom en kersenpulp , afgewerkt met een rand gespoten slagroom.
Rijsten, kersen en room
Kruisbessen met schuim, ONZE SPECIALITEIT! Gistdeegbodem gevuld met gebonden kruisbessen met een vleugje kaneel afgewerkt met schuim van kippeneiwit.
Kruisbessen met schuim, ONZE SPECIALITEIT!
Aardbeienvlaai met slagroom gistbodem gevuld met gele room, belegd met verse aardbeien van de plaatselijke aardbeienteeler afgedekt met aardbeiengelei en aangezet met een randje nootjes. Opgespoten met slagroom.
Aardbeienvlaai met slagroom
Skitaart bladerdeegbodem gevuld met een dun laagje pudding en kersen, een laagje slagroom met een plakje biscuit waarna hier een lekkere dikke laag schuim van kippeneiwit opkomt en deze wordt geflambeerd.
Skitaart
Spaanse vlaai lekkere harde wenerbodem gevuld met gele room en abrikozenpulp, afgedekt met een plak gebakken hazelnootschuim afgewerkt met chocolade, slagroom en witte chocolade vlokken.
Spaanse vlaai
Ospelse kurs bladerdeegbodem gevuld met een laagje gele room en een lekkere kersenvulling, opspoten met slagroom en afwerkt met hazelnootschuimbrokken en poedersuiker.
Ospelse kurs
Hazelnoot-Peren bavaroise harde wenerbodem gevuld met een heerlijke peren-bavarois, in het midden van deze vlaai komt een lekkere rand van hazelnoot-bavarois met daarin een laag perenvulling. Deze vlaai wordt afgewerkt met een rand gespoten slagroom en chocolaatjes
Hazelnoot-Peren bavaroise
Kersen met room gistdeegbodem gevuld met een lekkere kersenvulling, opgespoten met slagroom.
Kersen met room
Abrikoos met room gistdeegbodem gevuld met een dun laagje gele room en een lekkere dikke laag abrikozenpulp, opgespoten met slagroom.
Abrikoos met room
Open abrikozenvlaai , gevuld met slagroom en rood met geel en groene chocolade , afgewerkt met een rand slagroom en chocolaatjes.
Carnavalsvlaai
Ananas bavarois puddingbodem gevuld met ananas en ananasbavarois, afgewerkt met slagroom, witte chocolade en stukjes ananas met chocolaatjes.
Ananas Bavarois